Играй футбол (1 viewing) (1) Guest
-
-
-
sotirikon
-
( User )
-
Звезда
-
-
|
Понеже сме запалени по футбола, си позволявам да ви препоръчам www.managerzone.com/
Сайтът е шведски и е на много високо ниво. Българското участие в него е доста масирано. Дават ти отбор, тренираш го, играеш мачове, имаш предоставен бюджет /виртуални пари - играта е безплатна!/, който можеш да увеличаваш - продаваш и купуваш играчи. Истинско удоволствие е да гледаш мачовете си на 3D. Е, ако искаш да влезеш в излишни разноски, можеш да станеш клубен член, но лично аз не виждам полза в това. Забавлявайте се и успех!
|
|
Last Edit: 03 Sep 2010 08:24 by sotirikon.
|
-
-
MAN.UTD
-
-
manial7
-
( User )
-
Млада надежда
-
-
|
|
|
|
|
-
-
Фен на Ман.СИТИ
-
-
ruash
-
( Moderator )
-
Moderator
-
-
|
Момчета, с риск да си навлеча гнева на някой от вас, си мисля че футбол се играе на стадиона, на спортната площадка или където и да е с истинска топка в краката!
Заглавието е подвеждащо:"Играй футбол",това е мачкане по клавиатурата в тези сайтове, според мен! Извинявайте!
|
|
|
-
-
-
sotirikon
-
( User )
-
Звезда
-
-
|
Става дума не да търчиш като алтав (за тоя, дето духа), а да се пробваш като мениджър.
|
|
|
-
-
Фен на Ман.СИТИ
-
-
ruash
-
( Moderator )
-
Moderator
-
-
|
sotirikon написа:
Става дума не да търчиш като алтав (за тоя, дето духа), а да се пробваш като мениджър.
E баце сега заформихме темичката. Аз съм на 41г и не мисля че търчането е за тоя дето духа! Все още ме държат краката и си ритаме с пичовете от квартала, най-редовно, даже тази година участвахме на турнира на Каменица за София, под името ABSOLUT, като водката де!Та на въпроса: нещо което може да те задържи за повече от 30 минути на PC-то е губене на време,сигурно си млад, та като дойдеш на мойте годинки ще разбереш че съм прав!
|
|
|
-
-
-
felon
-
( User )
-
Несменяем
-
-
|
Много си прав ruash .Аз съм на 49, вече не ме държат краката както преди, ама за вратарче ставам.А това пред компа да седиш повече от час си е загубено време, освен ако не си вадиш хляба с това
|
|
|
-
-
Фен на Ман.СИТИ
-
-
ruash
-
( Moderator )
-
Moderator
-
-
|
felon написа:
Много си прав ruash .Аз съм на 49, вече не ме държат краката както преди, ама за вратарче ставам.А това пред компа да седиш повече от час си е загубено време, освен ако не си вадиш хляба с това 
Ако си във форма и от София,си търсиме вратарче за другата каменица,даже и за арианата се гласиме да участваме....а иначе за ваденето на кинти от висенето на компа...да, изкарвам по некой лев, аз съм вече бивш кремиковчанин,но не съм прост,поне така си мисля де
|
|
|
-
-
-
sotirikon
-
( User )
-
Звезда
-
-
|
Като дойдеш на моите години,ruash, ще разбереш кой е по-правият. Става дума точно за 22 г.!  С които съм по-възрастен от теб. А и няма лошо да изкарваш и нещо от хобито си. Например от турнирите в www.bgliga.com
ПП
Ако ви трябва тренер, насреща съм - викат ми Стратега от Семинарията!
|
|
Last Edit: 14 Sep 2010 08:26 by sotirikon.
|
-
-
Фен на Ман.СИТИ
-
-
ruash
-
( Moderator )
-
Moderator
-
-
|
sotirikon написа:
Като дойдеш на моите години,ruash, ще разбереш кой е по-правият. Става дума точно за 22 г.!  С които съм по-възрастен от теб. А и няма лошо да изкарваш и нещо от хобито си. Например от турнирите в www.bgliga.com
ПП
Ако ви трябва тренер, насреща съм - викат ми Стратега от Семинарията! 
Ти ме утрепа бе човек! Искаме и треньор, да сме живи и здрави всичките, пък догодина пак ще поритаме на турнирчетата!
|
|
|
-
-
-
sotirikon
-
( User )
-
Звезда
-
-
|
ruash написа:
[b]
Ти ме утрепа бе човек! Искаме и треньор, да сме живи и здрави всичките, пък догодина пак ще поритаме на турнирчетата!
Е, ще дойда да гледами ще наблегна на Каменицата!
|
|
|
|