Вземи 100 лв. | €50 Бонус
БългарскиАнглийски
Lost Password  Lost Username  New Account
Начало Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Играй футбол
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Играй футбол

Играй футбол 31 Aug 2010 14:01 #873

• sotirikon
  • ( User )
  • Звезда
Понеже сме запалени по футбола, си позволявам да ви препоръчам www.managerzone.com/
Сайтът е шведски и е на много високо ниво. Българското участие в него е доста масирано. Дават ти отбор, тренираш го, играеш мачове, имаш предоставен бюджет /виртуални пари - играта е безплатна!/, който можеш да увеличаваш - продаваш и купуваш играчи. Истинско удоволствие е да гледаш мачовете си на 3D. Е, ако искаш да влезеш в излишни разноски, можеш да станеш клубен член, но лично аз не виждам полза в това. Забавлявайте се и успех!
Last Edit: 03 Sep 2010 08:24 by sotirikon.

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 11:54 #977

• MAN.UTD
  • manial7
  • ( User )
  • Млада надежда
аз играя тук www.hattrick.org/
MAN.UTD

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 13:19 #978

• Фен на Ман.СИТИ
  • ruash
  • ( Moderator )
  • Moderator
Момчета, с риск да си навлеча гнева на някой от вас, си мисля че футбол се играе на стадиона, на спортната площадка или където и да е с истинска топка в краката!
Заглавието е подвеждащо:"Играй футбол",това е мачкане по клавиатурата в тези сайтове, според мен! Извинявайте!

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 18:58 #979

• sotirikon
  • ( User )
  • Звезда
Става дума не да търчиш като алтав (за тоя, дето духа), а да се пробваш като мениджър.

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 20:47 #980

• Фен на Ман.СИТИ
  • ruash
  • ( Moderator )
  • Moderator
sotirikon написа:
Става дума не да търчиш като алтав (за тоя, дето духа), а да се пробваш като мениджър.

E баце сега заформихме темичката. Аз съм на 41г и не мисля че търчането е за тоя дето духа! Все още ме държат краката и си ритаме с пичовете от квартала, най-редовно, даже тази година участвахме на турнира на Каменица за София, под името ABSOLUT, като водката де!Та на въпроса: нещо което може да те задържи за повече от 30 минути на PC-то е губене на време,сигурно си млад, та като дойдеш на мойте годинки ще разбереш че съм прав!

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 21:57 #981

• felon
  • ( User )
  • Несменяем
Много си прав ruash .Аз съм на 49, вече не ме държат краката както преди, ама за вратарче ставам.А това пред компа да седиш повече от час си е загубено време, освен ако не си вадиш хляба с това

Отг:Играй футбол 13 Sep 2010 23:10 #982

• Фен на Ман.СИТИ
  • ruash
  • ( Moderator )
  • Moderator
felon написа:
Много си прав ruash .Аз съм на 49, вече не ме държат краката както преди, ама за вратарче ставам.А това пред компа да седиш повече от час си е загубено време, освен ако не си вадиш хляба с това

Ако си във форма и от София,си търсиме вратарче за другата каменица,даже и за арианата се гласиме да участваме....а иначе за ваденето на кинти от висенето на компа...да, изкарвам по некой лев, аз съм вече бивш кремиковчанин,но не съм прост,поне така си мисля де

Отг:Играй футбол 14 Sep 2010 08:22 #983

• sotirikon
  • ( User )
  • Звезда
Като дойдеш на моите години,ruash, ще разбереш кой е по-правият. Става дума точно за 22 г.! С които съм по-възрастен от теб. А и няма лошо да изкарваш и нещо от хобито си. Например от турнирите в www.bgliga.com
ПП
Ако ви трябва тренер, насреща съм - викат ми Стратега от Семинарията!
Last Edit: 14 Sep 2010 08:26 by sotirikon.

Отг:Играй футбол 14 Sep 2010 13:15 #984

• Фен на Ман.СИТИ
  • ruash
  • ( Moderator )
  • Moderator
sotirikon написа:
Като дойдеш на моите години,ruash, ще разбереш кой е по-правият. Става дума точно за 22 г.! С които съм по-възрастен от теб. А и няма лошо да изкарваш и нещо от хобито си. Например от турнирите в www.bgliga.com
ПП
Ако ви трябва тренер, насреща съм - викат ми Стратега от Семинарията!

Ти ме утрепа бе човек! Искаме и треньор, да сме живи и здрави всичките, пък догодина пак ще поритаме на турнирчетата!

Отг:Играй футбол 14 Sep 2010 14:07 #985

• sotirikon
  • ( User )
  • Звезда
ruash написа:
[b]
Ти ме утрепа бе човек! Искаме и треньор, да сме живи и здрави всичките, пък догодина пак ще поритаме на турнирчетата!

Е, ще дойда да гледами ще наблегна на Каменицата!
  • Page:
  • 1
Moderators: ruash
Time to create page: 1.36 seconds

Information

Контакти | За Нас | За Реклама

© 2008-2011 Premier League Bulgaria